2022 metų GERIAUSI darbuotojai

Paskelbta 2023-01-03

Jau penktą kartą Šiaulių sanatorinės mokyklos bendruomenė susirinko tradicinėje popietėje „Bendruomenės kava“. Tai renginys, kuris kaskart padovanoja labai šiltas akimirkas, smagų, jaukų laiką būnant kartu, šnekučiuojantis. Renginio metu antrus metus iš eilės apdovanojami METŲ GERIAUSIEJI. Tai žmonės, kurie visus metus žengė viena koja pirmiau, dalinosi idėjomis, įkvėpė kitus bei dalijo gerą nuotaiką visiems aplinkui.

Ugdymo ir medicinos aprūpinimo skyriaus 2022 metų GERIAUSIEJI:

3 vieta. Žmonės vertina šį žmogų, kaip komunikabilų, bendradarbiaujantį, linksmą. Linki jam sveikatos ir daugiau laisvo laiko. Dar galima jį pavadinti vijurku, nes visur suspėja laiku, jam joks tempas nėra per greitas, jokia užduotis neįkandama. Tai vairuotojas Dainius Lėščius.

2 vieta. Tai žmogus, kurį vertina kiekvienas kolektyvo narys. Ne tik dėl to, kad jo pareigybė labai svarbi ir reikalinga, bet ir dėl to, kad tai žmogus, niekada nesakantis žodžio „Ne“, labai empatiškas, paslaugus ir draugaujantis su visais. Jau antrus metus iš eilės antros vietos nugalėtojas – ūkvedys Vytautas Skyrius. Jį vertinę žmonės labiausiai linki Vytautui sveikatos.

1 vieta. Žmonės kalba, kad šis žmogus dirba puikiai, skleidžia palaikymą ir geras emocijas. Visada sutinkama su šypsena ir gera nuotaika. Šis žmogus, tai darbuotojas – svajonė. Atsakingas, apmąstantis kelis žingsnius į priekį, ne klausiantis, o ieškantis atsakymų, padedantis ir visada pasiūlantis pagalbą. Tai baseino kasininkė, rūbininkė Ingrida Vėževičienė.

Medicinos skyriaus 2022 metų GERIAUSIEJI:

3 vieta. Šiam žmogui patariama būti labiau atsipalaidavusiam ir nesijaudinti, kad kažkas gali nepavykti., nes Ji viską daro gerai. Todėl rekomenduojama aktyviau dalyvauti bendruomenės veiklose, nes visos iniciatyvos padeda tobulėti, burtis ir bendradarbiauti. Tai – bendrosios praktikos slaugytoja Raminta Barzinskė.

2 vieta. Šis žmogus viską daro efektyviai, galėtų dažniau išreikšti savo nuomonę, nes yra gudri ir turi labai gerų idėjų. Patariama išlikti tokiai pozityviai ir organizuotai bet kokioje situacijoje. Tai kineziterapeutė Gabrielė Pociūtė.

1 vieta. Šiam žmogui reiktų daugiau skirti dėmesio sau, daugiau pasikliauti savo jėgomis, būti ne tik pozityviai, bet ir reikliai. Dar labiau reikšti savo nuomonę. Ir mokytis iš pavyzdingų žmonių, kad taptų tobulesne savo versija, nes tobulumui ribų nėra. Tai mokytojo padėjėja Violeta Navickienė.

Ugdymo skyriaus 2022 metų GERIAUSIEJI:

3 vieta. Žmogus visada geros nuotaikos, pozityvus, įkvepiantis. Jis vadovaujasi posakiu „Nieko nėra neįmanomo“. Norėtų išbandyti savo jėgas ne jungtinėje klasėje. Tai pradinio ugdymo mokytoja Lina Navikienė

2 vieta.  Tai žmogus siekiantis labiau gilintis į savo darbo specifiką ir tobulinti savo emocinį intelektą dirbant su SUP turinčiais mokiniais. Puiki kolegė, smagu bendradarbiauti kartu, kūrybiška ir draugiška. Tai technologijų ir neformaliojo švietimo mokytoja Airina Šulskienė

1 vieta. Tai labai atsakingai dirbančio mokytojo etalonas. Puikus žmogus. Labai sąžiningas ir nuolat save bei savo darbą analizuojantis. Dalyvaujantis bei inicijuojantis įvairius renginius, bendradarbiaujantis, rūpestingas ir palaikantis. Tai gydomosios kūno kultūros mokytoja Rasa Gudaitė-Fediuk. Rasai įteikiama premija ir „Metų darbuotojo automobilio stovėjimo vieta“ 2023 metams.

 

Ypatingos nominacijos „Metų plunksna“ įteiktos: Mariui ir Gintarei Taraliams, Gintarui Taujeniui, Neilitai Venckei, Linai Navikienei, Sauliui Dovydaičiui.

 

Šiaulių sanatorinės mokyklos bendruomenei buvo parodytas Šiaulių Kultūros centro suaugusių mėgėjų teatro „Durys“ spektaklis „Tariamas ligonis“ pagal Moljero pjesę. Režisierius Virginijus Dargis.

Už pagalbą organizuojant šventę ir įsteigtas premijas pirmų vietų nugalėtojams dėkojame UAB „Mimata“ ir UAB „Mattis“.

Informaciją parengė D. Vilcinė.