Valgykloje dirba virėjų, pagalbinių valgyklos darbuotojų komanda: Tetiana, Zenta, Laimutė, Ingrida, Rima ir Marytė.
Dietistė – Laimutė Navikienė
Dietisto pagrindiniai tikslai:
1. Sudaryti kasdieninius, planinius valgiaraščius.
2. Skaičiuoti maisto davinio maistinę bei energetinę vertę.
3. Kontroliuoti maisto produktų kokybę.
4. Neleisti realizuoti nekokybiškus maisto produktus bei patiekalus.
5. Nuolat tikrinti maisto paruošimo skyriaus higieninę būklę.
6. Informuoti mokinius apie sveiką mitybą.
Dietistės darbo laikas:
Pirmadienis - penktadienis |
11:00 - 19:06 val. Pietų pertrauka 15:00 - 15:30 |
Vaikų maitinimo organizavimo tvarkos aprašas
Šiaulių sanatorinės mokyklos mokinių maitinimo organizavimo tvarkos aprašas
LR sveikatos apsaugos ministro įsakymas dėl maitinimo organizavimo aprašo pakeitimo