Maitinimas

valgykla

Valgykloje dirba virėjų, pagalbinių valgyklos darbuotojų komanda.

Dietistė – Laimutė Navikienė

Dietisto pagrindiniai tikslai:

1. Sudaryti kasdieninius, planinius valgiaraščius.

2. Skaičiuoti maisto davinio maistinę bei energetinę vertę.

3. Kontroliuoti maisto produktų kokybę.

4. Neleisti realizuoti nekokybiškus maisto produktus bei patiekalus.

5. Nuolat tikrinti maisto paruošimo skyriaus higieninę būklę.

6. Informuoti mokinius apie sveiką mitybą.

 

Dietistės darbo laikas:

Pirmadienis - penktadienis

11:00 - 19:06 val.

Pietų pertrauka

15:00 - 15:30

 

Vaikų maitinimo organizavimo tvarkos aprašas

Šiaulių sanatorinės mokyklos mokinių maitinimo organizavimo tvarkos aprašas

LR sveikatos apsaugos ministro įsakymas dėl maitinimo organizavimo aprašo pakeitimo

Valgiaraštis